ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ:Μεγαλώνουν τα χρέη προς τη ΔΕΗ με τις «ευλογίες» της ΡΑΕ

Η τακτική του «Πόντιου Πιλάτου» που έχει υιοθετήσει η ΡΑΕ στο ζήτημα των ανεξόφλητων οφειλών που δημιουργούν οι -μετακινούμενοι σε νέο  προμηθευτή- καταναλωτές , διογκώνει ακόμα περισσότερο ένα εκρηκτικό πρόβλημα για τη ΔΕΗ.
Πρόσφατα, επιχείρηση – πελάτης της ΔΕΗ άλλαξε προμηθευτή αφήνοντας την ίδια στιγμή «φέσι» 400.000 ευρώ στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.
Όσο η ΡΑΕ επιτρέπει να συνεχίζεται αυτή η απαράδεκτη κατάσταση και  αρνείται την πρόταση της Δ.Ε.Η, που ζητούσε «να μην έχει δικαίωμα αλλαγής παρόχου και άρα ηλεκτροδότησης ο καταναλωτής ο οποίος έχει ανεξόφλητο λογαριασμό στον προηγούμενο πάροχο», το πρόβλημα θα διογκώνεται και θα συνεχίσει να απειλεί όχι μόνο τα έσοδα αλλά την ίδια την εύρυθμη λειτουργία της ΔΕΗ ΑΕ.
   Η ΓΕΝΟΠ καταγγέλλει για μια ακόμη φορά με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη στάση της ΡΑΕ η οποία συνεχίζει να «αδιαφορεί» και με τη στάση της αυτή προκαλεί τεράστια ζημία στη ΔΕΗ ΑΕ, την ίδια ώρα που ωφελούνται οι ανταγωνιστές της.
   Όσο η ΡΑΕ συνεχίζει να κρύβεται πίσω από το νόμο 4001/2011, η ΔΕΗ θα χάνει πελάτες και θα συσσωρεύει χρέη.
   Το αρμόδιο Υπουργείο γνωρίζει την έκταση του προβλήματος και επειδή όλοι αντιλαμβάνονται ότι η επικίνδυνη «αδράνεια» της ΡΑΕ δεν μπορεί να συνεχιστεί, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί την Πολιτεία να νομοθετήσει άμεσα πριν η «διαιώνιση» αυτής της κατάστασης απειλήσει συνολικά την αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)