Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ε.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Με αφορμή την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ για τις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, ο κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“ Με όλες μου τις δυνάμεις τάσσομαι στο πλευρό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στην πρώτη γραμμή του αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για να πάμε την Ελλάδα μπροστά.Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο και Αρχηγό της Παράταξης, τον παλιό καλό μου φίλο από τα χρόνια της Ο.Ν.ΝΕ.Δ για την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.Στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση από την μεταπολίτευση, χώρος για προσωπικές διαδρομές δεν υπάρχει.Στις 20 Σεπτεμβρίου αποφασίζουμε σε ποια πατρίδα θέλουμε να ζήσουμε.Στην Ελλάδα της σταθερότητας και της προοπτικής ή στην Ελλάδα της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας.Οι πειραματισμοί επτά(7) μηνών μας κόστισαν ακριβά και μας έφεραν ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική καταστροφή.Βρεθήκαμε με το ένα πόδι έξω από την Ευρώπη, με τους Έλληνες να αγωνιούν έξω από τις κλειστές τράπεζες και τελικά με ένα φέσι 90 δισ ευρώ για να πληρώσουμε τον λογαριασμό της πεντοζάλης του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα χέρια από τις τσέπες, τα άδεια σακίδια από την πλάτη, να βάλουμε τα πουκάμισα και με σοβαρότητα, ειλικρίνεια και επίγνωση της πραγματικότητας να δώσουμε τέλος στην περιπέτεια.
Σας καλώ όλοι μαζί να πετύχουμε για την Ελλάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.