ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Οι υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Φλώρινας κ.κ Σέλτσας Κωνσταντίνος, Γκέκτσης Ευάγγελος, Πάρπου Ανθούλα καθώς και η Γενική Γραμματέας Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κα Πέτυ Πέρκα επισκέφθηκαν την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο στο γραφείο του.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο και η συζήτηση προβλημάτων που αφορούν τόσο στον Δήμο Φλώρινας όσο και στην Π.Ε. Φλώρινας και η δυνατότητα επίλυσής τους.
Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα οικονομικά αλλά και κοινωνικά ζητήματα της περιοχής,  το έργο της τηλεθέρμανσης και η μεγάλη σημασία που έχει για την περιοχή μας. Αναφέρθηκαν επίσης στο φράγμα της Τριανταφυλλιάς και την ύδρευση, στη χρηματοδότηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ και στα προβλήματα και τις φθορές του οδικού δικτύου τόσο της Π.Ε. Φλώρινας όσο και του Δήμου Φλώρινας ειδικότερα.
Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους και αυτοί από την πλευρά τους τον διαβεβαίωσαν για τη μεταξύ τους συνεργασία και την πρόθεσή τους να συμβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)