ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Ο Δήμος Αμυνταίου και η ΔΗΚΕΑ διοργανώνουν τις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις «Χριστούγεννα Μαζί» που θα διεξαχθούν στο Αμύνταιο. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
• Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 το απόγευμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Αμυνταίου η εκδήλωση «Αταξίες στο Καλικαντζαροχωριό» με τη συμμετοχή του «Αρλεκίνου» - Πρότυπο Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με πλούσιο πρόγραμμα!! Στις 8:30 μ.μ. θα φωτιστεί η φάτνη και και το «Δέντρο των Ευχών» προσφορά του Συλλόγου «Μαζί για τη Ζωή», το οποίο οι παρευρισκόμενοι μπορούν να στολίσουν με ευχές. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το Ωδείο Φλώρινας-Παράρτημα Αμυνταίου μας εισάγει στην εορταστική περίοδο πλαισιώνοντας μουσικά την εκδήλωση με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Λευκή Νύχτα» στην πλατεία Αμυνταίου έναντι Εθνικής Τράπεζας με άφθονο κρασί και χορό και θα φωτιστούν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε συνεργασία με τα οινοποιεία της περιοχής και της Δημοτικής Επιχείρησης Ξινού Νερού. Τα οινοποιεία που συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι:
- Βεγορίτις και Κτήμα Παύλου
- Κτήμα Άλφα
- Κυρ Γιάννη
- In Vino Estate
• Στις 13/12 στις 11:00-14:00 στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου οι μικροί μας φίλοι υπό την καθοδήγηση παιδαγωγών κατασκευάζουν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες διασκεδάζοντας δημιουργώντας.
• Στις 18/12 στις 16:00 στην πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δωράκια στα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια ενώ θα διεξαχθεί λοταρία για τα παιδιά. Επίσης θα υπάρχει δυνατότητα για Face Painting, μια πολύ αγαπημένη δραστηριότητα για τα παιδιά.
Ο Δήμος Αμυνταίου και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αμυνταίου φοράει το γιορτινό της χαμόγελο και σε πείσμα των καιρών βάζει στόχο να διατηρήσει φωτεινά τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων, γεμίζοντας την πόλη μας φώτα, χρώμα και αισιοδοξία. Το εορταστικό κλίμα που δημιουργεί ο Δήμος μας, εκπέμπει το χαρμόσυνο μήνυμα και φιλοδοξεί να μας ενισχύσει με αισιοδοξία. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ μας μετατρέπεται σε «ΦΩΤΕΙΝΗ».
Σας περιμένουμε όλους, για να γιορτάσουμε και αυτά τα «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΖΙ» .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)