Πρεμιέρα για τον Αριστέα στο Τοπικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών της ΕΣΠΕΜ

Στη μάχη του τοπικού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών, ρίχνεται την Κυριακή (13/12 στις 18:00) η ομάδα του Αριστέα Φιλώτα, η οποία φιλοξενείται στην πρεμιέρα από τον τοπικό Ίκαρο Έδεσσας.

Τα κορίτσια του Αριστέα , συμμετέχουν στον Β όμιλο του τοπικού πρωταθλήματος, μαζί  με τις ομάδες: Γ.Σ. Γρεβενών,  Ίκαρος Έδεσσας και Εδεσσαική Γ.Ε..  Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί σε τρείς γύρους και οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, θα πάρουν το εισιτήριο για τα πλει-οφ.

Ο Αριστέας Φιλώτα ιδρύθηκε το 2013, ωστόσο η λειτουργία των πρώτων τμημάτων  ξεκίνησε άτυπα το 2007 από ανθρώπους του Βόλεϊ (Λάκης Λέκκας και Αδαμίδης Ιωάννης) στην περιοχή του Φιλώτα. Το 2012 η όλη προσπάθεια μετουσιώθηκε σε αγωνιστικά τμήματα γυναικών και Παγκορασίδων, τα οποία συμμετείχαν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (Ε.Σ.ΠΕ.Μ.), ως τμήματα της «ΕΜΑΣ Θύελλα Φιλώτα».
Φέτος, αποφασίστηκε απο τους ιθύνοντες του συλλόγου να συγκροτηθεί γυναικείο αγωνιστικό τμήμα και να συμμετάσχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ. Μάλιστα ο Αριστέας κατά τη θερινή περίοδο προχώρησε στην προσθήκη τεσσάρων έμπειρων παικτριών, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αριστέα Φιλώτα, Αναστάσιος Κατσουπάκης, σχολίασε: « Είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα από την σύσταση του συλλόγου, να συγκροτήσουμε γυναικείο αγωνιστικό τμήμα, το οποίο θα συμμετάσχει στο β όμιλο του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ.

Σκοπός, μέσα από τη συμμετοχή μας στο φετινό πρωτάθλημα, είναι να ανεβάσουμε το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας και κυρίως των μικρότερων ηλικιακά αθλητριών, ούτως ώστε μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, να είμαστε σε θέση να μιλάμε, για το βήμα παραπάνω.

Βέβαια από την ίδρυση του συλλόγου, έχουμε προσανατολιστεί στα ηλικιακά τμήματα, όπου υπάρχει μεγάλη συμμετοχή παιδιών , που επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα και να αγωνιστούν στα ηλικιακά μας τμήματα, εξέλιξη που μας δίνει την ώθηση να κινηθούμε ακόμα πιο δραστήρια στο χώρο της πετοσφαίρισης.

Είμαι πεπεισμένος ότι ο κόσμος της περιοχής θα ενθαρρύνει τις προσπάθειες των αθλητριών μας, με την παρουσία του στο γήπεδο.  Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν στις ομάδες των τοπικών κατηγοριών και φυσικά καλό ξεκίνημα στην ομάδα μας».

Έτος ίδρυσης: 2013
Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 120 – Φιλώτας
Πρόεδρος: Αναστάσιος Κατσουπάκης
email: aristeas.filota@gmail.com
Χρώματα Εμφάνισης: πράσινο-λευκό
Έδρα: ΔΑΚ Αμυνταίου
Ιστότοπος: facebook Αριστέας-Volleyball-Team-Φιλώτας
Υπεύθυνος Τύπου: Γιώργος Θεοχαρίδης

Ονομ./Επων.: Θεόδωρος Ιωάννου
Ημερ. Γεν.: 15/05/1980
Προπονητής: Κορασίδων - Γυναικών
Ξεκίνησε να παίζει βολει το 1990 στον Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, μέχρι το 1998 , όπου και έφυγε για σπουδές στην Αγγλία.
Το 2000 εντάχτηκε στην ομάδα βολει του Πανεπιστημίου του Newcastle μέχρι το 2005 όπου και επέστρεψε στην Ελλάδα.
Το 2007 έως το 2009 δραστηριοποιήθηκε στο Beach Volley, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τουρνουά στον Αι-Γιάννη, στην Πάρο.
Το 2012 ολοκλήρωσε επιτυχώς τη σχολή διαιτησίας Πετοσφαίρισης στην Κοζάνη και διεύθυνε τα πρώτα παιχνίδια στο τοπικό πρωτάθλημα. Σαν διαιτητής έμεινε έως και την επόμενη χρονιά (2013-2014), με αποκορύφωμα τα 3 ματς στην Α1 της Volleyleague, ως Α' επόπτης στο Αιγίνιο. (Νίκη Αιγινίου – Παναθηναϊκός, Νίκη Αιγινίου – Λαμία και Νίκη Αιγινίου – Ολυμπιακός).
Τη χρονιά 2014-2015 αποδέχτηκε την πρόταση του Α.Σ. ΑΡΙΣΤΕΑ ΦΙΛΩΤΑ, και καθοδήγησε τις ηλικιακές ομάδες Κορασίδων και Παγκορασίδων, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας).
Φέτος (2015-2016) κλήθηκε να ανάβει τα ηνία του γυναικείου τμήματος του Αριστέα, το οποίο θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο στις τοπικές κατηγορίες της ΕΣΠΕΜ.

Ρόστερ 2015-2016
No - Όν/Επων. – Θέση – Ημερομηνία Γεννήσεως
3. Σοφία Ρίζου - Διαγώνιος - 16/9/1998
4. Βογλίδου Μαρία - Ακραία - 22/3/2000
7. Ευαγγελία Δραγανούδη - Κεντρικός 27/6/1987
8. Ευαγγελία Μπηλιώνη - Ακραίος - 1/5/1982
9. Μελίσσα Κατερίνα - Κεντρικός 1/6/1990
10. Νόπη Κούση - Ακραία - 15/8/1991
11. Σμαρώ Τόρτοκα - Ακραία - 19/5/2000
12. Αβραμίδου Θεοδώρα - Κεντρικός - 22/1/2000
13. Κατσουπάκη Μάδγα - Πασαδόρος - 14/4/2000
14. Σωτηρία Τόρτοκα - Διαγώνιος 31/5/2000
17. Δεληδιαμάντη Βασιλική - Λίμπερο 22/5/2002

Προπονητής: Θεόδωρος Ιωάννου



Βοηθός Προπονητή: Παναγιώτης Μορφίδης

Αποκτήθηκαν: Μελίσσα Κατερίνα-Κεντρικός (Αριστοτέλης Φλώρινας), Ευαγγελία Μπηλιώνη – Ακραίος (Γ.Σ. Κοζάνης), Σοφία Ρίζου – Διαγώνιος (Αριστοτέλης Φλώρινας) και Νόπη Κούση – Ακραία (Μέγας Αλέξανδρος Θεσ/νίκης).



Αποχώρησαν: -

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)