ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με ένα και μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 3:00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πέρασμα.
 Το θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορά τη συμμετοχή του Δήμου Φλώρινας στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδας – FYROM 2014-2020 με  Εισηγητή κος Χρήστος Μπαρδάκας, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.  Ο λόγος του κατεπείγοντα χαρακτήρα του θέματος, έγκειται στο ότι η υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση του Δήμου Φλώρινας με τίτλο «Δημιουργία και υλοποίηση διασυνοριακού δικτύου αέριας ρύπανσης και υγείας – Transboundary Air Pollution Health Index Development and Implementation» με ακρωνύμιο ΤRAP, στο πρόγραμμα INTERREG Ελλάδα – FYROM 2014-2020 πρέπει να κατατεθεί εγκαίρως και πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής φακέλων, ήτοι την 22α Απριλίου 2016, στον Άξονα Προτεραιότητας 2: Προστασία του Περιβάλλοντος – Μεταφορές, Μέτρο 2.3: «Αειφόρος Διαχείριση Προστατευμένων Περιοχών, Οικοσυστημάτων και Βιοποικιλότητας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)