ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ LEVEL 2

Πολύ ψηλά έβαλε τον πήχη της σκοποβολής η ΣΑΛΦ στην Φλώρινα. Ο νεοσύστατος σύλλογος συμμετείχε με 11 αθλητές στον πρωταθληματικό αγώνα της Α Ζώνης με εξαιρετική παρουσία.
Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Ελληνική Λέσχη Πρακτικής Σκοποβολής στα Ζεστά Νερά του Λαγκαδά. Αγώνας με μεγάλο συναγωνισμό και ενδιαφέρον αφού, αφενός όλα τα "βαριά πιστόλια" της Μακεδονίας και Θράκης ήταν παρόντα και αφετέρου ο σχεδιασμός των σταδίων δοκίμασε με τον πιο δύσκολο τρόπο την Σκοπευτική ικανότητα, την ταχύτητα, την επιδέξιότητα και την φυσική κατάσταση των αθλητών.Καλύτερη θέση στην κατάταξη από τους Φλωρινιώτες αθλητές πέτυχε ο Σταύρος Μούτσιος 19ος και ακολούθησαν:
Κατσούτας Κ 31ος, Χατζηλίας Κ 34ος, Ρόζας Κ 36ος, Ψαρράς Η. 39ος, Παπάζογλου Α. 40ος, Τικόπουλος Κ. 41ος, Τζώτζης Ε. 45ος, ενώ ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον πρώτο τους αγώνα ο Χριστόπουλος Α. και η αθλήτρια του συλλόγου Ευαγγέλου Χριστίνα. Οι αθλητές που συμμετείχαν στην κατηγορία production ήταν 93.
Σημαντική διάκριση στον εν λόγω αγώνα, ο οποίος ως πρωταθληματικός βαραίνει ιδιαίτερα στην τελική κατάταξη της Α ζώνης, πέτυχε ο εκπαιδευτής της Λέσχης Ηλίας Μούλελης (ΜΛΠΣ), κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο αφήνοντας πίσω του αθλητές με πανελλήνιες διακρίσεις.

"Η συνολική παρουσία της Λέσχης θέτει ψηλά τις προσδοκίες όλων από την Φλωρινιώτικη σκοποβολή" δήλωσε ο Πρόεδρος Σταύρος Στάιος. "Η κύρια μέριμνα του ΔΣ είναι να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη των αθλημάτων της σκοποβολής ώστε η ενασχόληση να είναι μαζική και κυρίως των παιδιών με τον σταθερό στόχο και τα αεροβόλα"
Με τιμή το Δ.Σ. της ΣΑΛΦ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)