ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 29ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

29χρονος υπήκοος Αλβανίας για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη σε δασική περιοχή της Φλώρινας, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία.Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, σήμερα τις πρωινές ώρες, εντόπισαν τον 29χρονο και άλλα δυο (2) άτομα να έχουν εισέλθει πεζά παράνομα στη χώρα, μεταφέροντας τρεις (3) σάκους, τους οποίους εγκατέλειψαν, αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο έλεγχό τους και τράπηκαν σε φυγή προς τη χώρα τους. Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκε ο 29χρονος και συνελήφθη.
Συνολικά βρέθηκαν εντός των προαναφερθέντων τριών (3) σάκων και κατασχέθηκαν, -14- κιλά και -581- γραμμάρια κάνναβης, που περιέχονταν σε επτά (7) ανισοβαρείς συσκευασίες.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δυο (2) ατόμων συνεχίζονται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)