ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΛΤΣΑΣ: Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Η χρηματοδότηση της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας διεξάγεται ομαλά και με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες εκ μέρους της Κυβέρνησης. Η κριτική ότι η Κυβέρνηση δεν εκταμιεύει τα κονδύλια για την πληρωμή του έργου στερείται αληθείας και αυτό αποδεικνύεται από μια σειρά ενταλμάτων πληρωμής. Ενδεικτικά αναφέρομαι στο πρόσφατο (15/12/2017) ένταλμα πληρωμής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα: «εντολή έμμεσης πληρωμής για πληρωμή δαπάνης του έργου Επιχορήγηση ΔΕΥΑ Φλώρινας για τηλεθέρμανση Φλώρινας ύψους 1,2 εκ. ευρώ» (https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%95%CE%A5%CE%A64653%CE%A08-%CE%92%CE%A6%CE%91?inline=true).
Οι δεσμεύσεις του Υπουργείου τηρούνται στο ακέραιο. Πιέζουμε διαρκώς και προς πάσα κατεύθυνση ώστε να πετύχουμε αυτό που δικαιούνται όλοι οι Φλωρινιώτες. Η Τηλεθέρμανση δεν είναι πολυτέλεια. Είναι αναγκαιότητα. Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας για την επιτυχή και άμεση ολοκλήρωση του έργου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)