Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ" ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 1ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ- ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας συμμετέχει στην πρωτοβουλία της σχολικής ομάδας «Ενεργοί πολίτες – Ευρωπαίοι πολίτες» του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας και του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την «πρόληψη και προστασία από τον καρκίνο του μαστού».
Σημαντική εκδήλωση από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς.
Η παρουσία της χειρουργού μαστού, Προϊσταμένης Διευθύντριας Χειρουργικού Ογκολογικού Μαστού του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Θεαγένειο», Ροδονίκης Ιωσηφίδου, προσδίδει ιδιαίτερη σημασία και αξία στην πληρέστερη ενημέρωση του κοινού.
Θα μιλήσει ακόμα η αντιπρόεδρος και εκπαιδευμένη εθελόντρια του συλλόγου «Άλμα Ζωής» Ρίκα Γιουβανέλλη.
Σας περιμένουμε το Σάββατο 28 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.