ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΠέτρουΣερίδη, πραγματοποιήθηκε, τηνΤρίτη24Απριλίου2018, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με δέκαθέματα στην ημερήσια διάταξη και τέσσερα εκτός αυτής.
Τα εκτός ημερησίας διάταξης θέματα είναι:
- «Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ’ αριθ. 18/2018 μελέτης με τίτλο ‘χρωματισμοί σχολικών Δήμου Φλώρινας’», με εισηγητή τον κ. ΝικόλαοΔούμτση, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.
- «Έγκριση μελετών και Ορισμός τρόπου εκτέλεσης έργων», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Δούμτση, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς το καταψήφισαν ο κ. Κωνσταντινίδης και ο κ. Κασκαμανίδης.
- «Συνδιοργάνωση με την Ελληνική Αστυνομία, φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της εκδήλωσης κατά των ναρκωτικών, στις 7 Μαΐου 2018», με εισηγητή τον κ. ΧρήστοΜπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
- «Συνδιοργάνωση με τη Στέγη Φιλοτέχνων Φλώρινας, εκδήλωσης Μνήμης του εκτοπισμού των μελών της Ισραηλιτικής Φλώρινας Κοινότητας 30 Απριλίου 2018», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:
- «Έγκριση της υπ. αριθμ. 39/2018 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, σχετικά με την B΄ Τροποποίηση προϋπολογισμού ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ οικονομικού έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας», με εισηγήτρια κ.Παναγιώτα Γαϊγάνη-Τίτα, Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Ελένη Γκορτσίλα, Προϊσταμένης Διεύθυνσης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας.

Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς το καταψήφισαν οι κ.κ. Κωνσταντινίδης, Κασκαμανίδης και Τορλαχίδης.

- «Επίσπευση από τον Δήμο Φλώρινας των πράξεων τακτοποίησης αναλογισμού και αποζημίωσης επί του Σακουλέβα από την Πλατεία Ηρώων έως την γέφυρα της Γεωργικής Σχολής, κατά τμήματα», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Δούμτση, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του κ. Δημήτριου Παπαναστασίου, Προϊσταμένου Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.

- «Παραχώρηση μίας (1) αίθουσας του Νηπιαγωγείου Τριποτάμου στον ΑΜΣ Τριποτάμου ¨Ο ΑΡΗΣ¨, για ένα έτος», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του κ. Αντώνιου Σίπκα, Αντιδημάρχου Φλώρινας και Πρόεδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Φλώρινας.

- «Μέτρα ρύθμισης κυκλοφορίας» (σχετ. η υπ΄αριθμ. 15/2018 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας), με εισηγητή τον κ. ΧρήστοΜπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας και Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας.

- «Μέτρα ρύθμισης κυκλοφορίας» (σχετ. η υπ΄αριθμ. 16/2018 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας), με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας και Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας.

- «Συνδιοργάνωση με τη Σχολή Καλών Τεχνών και το Σύλλογο ¨ΑΡΗΣ¨ Ατραπού για την πραγματοποίηση εικαστικών-πολιτιστικών εκδηλώσεων, στις 13 Μαΐου 2018», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

- «Επιχορήγηση του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Λόφων «ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ», για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, στις 21 Μαΐου 2018», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.

- «Σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 Δήμου Φλώρινας», με εισηγητήτον κ. Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Προϊσταμένης Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.

- «Έκθεση ως προς τα αποτελέσματα του προϋπολογισμού Α΄ τριμήνου χρήσης 2018 Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Προϊσταμένης Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.

Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία καθώς τα καταψήφισαν οι κ.κ. Κωνσταντινίδης, Κασκαμανίδης και Τορλαχίδης.

- «Έγκριση δαπανών συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων καθώς και έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 219 του Ν. 4412/2016», με εισηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Προϊσταμένης Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.

Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς το καταψήφισαν οι κ.κ. Κωνσταντινίδης και Κασκαμανίδης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)