Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

ΟΦΞΙΦ: «ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ »

Με το Ξίφος Ασκήσεως «άνοιξε» ο κύκλος των Πρωταθλημάτων Ανδρών – Γυναικών, ένας σταθμός ιδιαίτερα σημαντικός στην προσπάθεια του ΟΞΙΦ να διατηρήσει την Πρώτη Θέση στην Γενική Βαθμολογία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. Και τα παιδιά, ιδιαίτερα τα κορίτσια, τα πήγαν περίφημα.

Η Μαρία Παπαδοπούλου κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο, η Νέλη Γεροσίδερη την 6η θέση, η Ελένη Αδάμ την 14η και η Αντωνία Απιδοπούλου την 18η (45 συμμετοχές). Στο Ομαδικό τα Θαυμάσια Κορίτσια κατέκτησαν το Ασημένιο Μετάλλιο. Οι Άγγελος Μπαντίκης, Δημήτρης Δούδος, Θέμης Παπαντωνίου και Ιορδάνης Ιλιάδης κατέκτησαν την 4η θέση στο Ομαδικό (11 ομάδες).

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες της οργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών στο Ξίφος Μονομαχίας στην Φλώρινα στις 5 και 6 Μαΐου 2018. Μαζί με το Kids Cup Vol.6 την Παρασκευή 4 Μαΐου, η Φλώρινα αναμένεται να δεχθεί περισσότερους από 250 ξιφομάχους από όλη την Ελλάδα! Αναλυτικό αφιέρωμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και στην Ιστορία των Μεγάλων Διοργανώσεων Ξιφασκίας στην Φλώρινα, θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, Ολοκληρωμένη Πρόταση για συμμετοχή στο ERASMUS+ κατέθεσε ο ΟΞΙΦ μαζί με συλλόγους από την Κροατία, Σλοβενία και Ιταλία.
 
            Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.