Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: 2η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ LEVELII

Την 22-4-2018 στον Πρωταθληματικό αγώνα πρακτικής σκοποβολής LevelII που διοργάνωσε η Ελληνική Λέσχη Πρακτικής Σκοποβολήςστο σκοπευτήριο του Λαγκαδά η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε με έντεκα αθλητές. Ο αγώνας ήταν απαιτητικός με έξυπνα και δύσκολα στάδια. 
Στην κατηγορία PRODUCTION ο ΠαλιογάννηςΑθ. Κατατάχθηκε στην 2η θέση, Χατζηλίας Κ. στην 11η , ο Κατσούτας Κ. στην 19η, Μάργαρης Κ.31η, Συγκελάκης Γ. 38η, Τσώμης Ν. 44η, Κροκαροπούλου Α.48ηκαι 2η στην υποκατηγορία PRODUCTIONJUNIOR, Μαυρουδής Χ. 68η και Τσολάκης Α. 69η θέση. Στην νέα κατηγορία PRODUCTIONOPTICS ο ταχύτατος Μούλελης Ηλίας κατέλαβε την 1η θέση. Στην κατηγορία STANDARDο Ρόζας Κωνσταντίνος κατατάχθηκε στην 23η θέση. Τέλος η ΣΑΛΦ Φλώρινα στο ομαδικό της PRODUCTIONκατέκτησε την 3η θέση.
Το Δ.Σ συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα 
Για το Δ.Σ.
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
https://salflorinas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.