ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Η επιτυχημένη παρουσία της τοπικής επιχειρηματικότητας με είκοσι και πλέον επιχειρηματίες μας στην Πάφο δεν ήρθε ως μάνα εξ ουρανού. Προηγήθηκαν τρία χρόνια επίπονης προσπάθειας, δύο συναντήσεις με το Επιμελητήριο της Πάφου και ενός συμφώνου συνεργασίας.
Τα αποτελέσματα της παρουσίας μας στην Πάφο είναι θετικά και μετρήσιμα.

Οι επιχειρηματίες μας πέτυχαν τον αρχικό στόχο του Επιμελητηρίου μας και ανέδειξαν την ποιότητα των προϊόντων μας και τη Φλώρινα ως γαστρονομικό προορισμό με τις μοναδικές γεύσεις της τοπικής κουζίνας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το Επιμελητήριο Πάφου, σύντομα θα δημιουργήσουμε ιστοσελίδα για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και της απασχόλησης.
Άμεσα το Επιμελητήριο μας θα οργανώσει συνάντηση μελών μας με τους τουριστικούς πράκτορες προκειμένου να προωθηθεί το θρησκευτικό, ιστορικό και πολιτιστικό μας προϊόν, που και σε αυτόν τον τομέα η επίσκεψη στην Πάφο πήγε πάρα πολύ καλά. Τα γλυκά κουταλιού κυριάρχησαν στην Πάφο κι από κοντά τα κηπευτικά μας και οι πίτες. Στο επόμενο δίμηνο Κύπριοι επιχειρηματίες θα επισκεφθούν επιχειρηματίες της περιοχής μας, προκειμένου η συνεργασία να λάβει σάρκα και οστά με την υπογραφή συμφωνιών. Κι αυτό είναι το σημαντικότερο όλων.
Επιτέλους οι συνεχείς προσπάθειες του Επιμελητηρίου Φλώρινας και η εξακτίνωση της επιχειρηματικότητας έφεραν καρπούς. Όμως δεν σταματάμε, συνεχίζουμε την εξωστρεφή δράση μας πάντα με τους επιχειρηματίες της περιοχής μας σε όλους τους τομείς.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)