Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΦΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Στην Φλώρινα βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου της Κύπρου και επιχειρηματίας στο τομέα του Τουρισμού Θέμης Φιλιππίδης. Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη συζήτησαν για την προώθηση της τουριστικής επιχειρηματικότητας και συνεργασίας μεταξύ των δύο περιοχών αλλά και τη διάθεση του ίδιου να προχωρήσει στη τουριστική δικτύωση των δικών του επιχειρήσεων με αυτών της περιοχής της Φλώρινας.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Σάββας Σαπαλίδης η συνάντηση αυτή είναι συνέχεια της συνάντησης στην Πάφο της Κύπρου και η αρχή για την σύναψη συνεργασιών μεταξύ των δύο περιοχών στο πλαίσιο υλοποίησης του τουριστικού πακέτου που συναποφασίσαμε με στόχο τη τουριστική και οικονομική ανάπτυξη τους.
Πηγή: www.ert.gr/news/florina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.