Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ

Συνάντηση με στόχο την ενημέρωση των δασικών συνεταιρισμών της Π.Ε. Φλώρινας από κλιμάκιο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες σχετικά με την προβλεπόμενη εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού βιομάζας στον Δήμο Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Π.Δ.Μ. κ. Κων/νος Γέρου, ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Κων/νος Σέλτσας, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κων/νος Θεοδωρίδης και εκπρόσωποι των δασικών συνεταιρισμών της ευρύτερης περιοχής της Π.Ε. Φλώρινας ενώ τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες εκπροσώπησε κλιμάκιο με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο κ. Στέλλα Κοβλακά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση των δασικών συνεταιρισμών και των παραγωγών - μελών τους για τη λειτουργία του σταθμού βιομάζας που πρόκειται να εγκατασταθεί στην περιοχή Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου. Από την πλευρά των δασικών συνεταιρισμών υπήρξε ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση ως προς την ενδεχόμενη συνεργασία με τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες και τον στρατηγικό επενδυτή ενώ και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση των εμπλεκόμενων σχετικά με την πορεία του συγκεκριμένου έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.