ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ 8ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ..ΜΑΖΙ"

Με ένα ξεχωριστό βίντεο στέλνουν οι μαθητές του 8ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας το μήνυμα τους προς όλους μας λέγοντας μας "Μένουμε σπίτι γι' αυτούς που αγαπάμε". Η δράση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος etwinning με τίτλο "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ..ΜΑΖΙ" στο οποίο συμμετέχει το νηπιαγωγείο με άλλα 200 σχολεία της χώρας και τη συμμετοχή περίπου 4.800 μαθητών.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και πραγματοποίησαν το βίντεο με τους μικρούς μαθητές "τα παιδιά δικαιούνται να ζήσουν όλο αυτό το γεγονός  χωρίς τη μιζέρια και τη μαυρίλα του φόβου που έχει γεμίσει τα σπίτια μας. Να αποκτήσει ένα άλλο νόημα πέρα από τη καθημερινή αγωνία μας. Να πιστέψουν στον εαυτό τους και να εναντιωθούν, να νιώσουν ευχάριστα επειδή μπόρεσαν να κάνουν κάτι, επειδή άρχισαν να καταλαβαίνουν την "ατομική ευθύνη" τους".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)