ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Ο Δήμος Πρεσπών έχει επεκτείνει και εμπλουτίσει τις υπηρεσίες της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» για την εξυπηρέτηση πλέον, εκτός από τους ηλικιωμένους, και των υπόλοιπων ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς από τον κορωνοϊό ομάδες όσον αφορά φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης. Η υπηρεσία έχει ενισχυθεί με προσωπικό από δομές που έχει πάψει η λειτουργία τους και αυτοκίνητο που προσέφερε η ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ.
Έτσι, σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι επεκτείνουμε το πρόγραμμα για να συμπεριλάβουμε και όλη την ύλη του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Πρεσπών. Έτσι οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται μένοντας σπίτι. Δεν χρειάζετε να έρθετε στο ΚΕΠ για το πιστοποιητικό που χρειάζεστε, θα σας το φέρουμε στο σπίτι!
Πρακτικά:
Ο Δημότης υποβάλει τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο ΚΕΠ το αίτημα για κάποιο δημόσιο έγγραφο (βεβαίωση, πιστοποιητικό κλπ) στα τηλέφωνα ΚΕΠ Δήμου Πρεσπών (2385351325, 2385351324) η στο e-mail: d.prespon@kep.gov.gr
Το ΚΕΠ εκδίδει το έγγραφο το οποίο υπογράφεται αρμοδίως.
Το «Βοήθεια στο σπίτι» το παίρνει από τον χειριστή του αιτήματος και το παραδίδει στο σπίτι του Δημότη/ισας.
Στόχος είναι τα νοικοκυριά του Δήμου Πρεσπών να προστατευτούν από την έκθεση στην πανδημία εκμηδενίζοντας τις μετακινήσεις τους. Το σύνθημά μας είναι:
«Μείνετε σπίτι, θα έρθουμε εμείς!»
Υπενθυμίζουμε ότι ηλεκτρονικά έγγραφα και πιστοποιητικά μπορούν να εκδίδουν οι πολίτες και μόνοι τους από την πύλη gov.gr χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του taxisnet για την πιστοποίηση.
Ο Δήμος Πρεσπών καθημερινά εμπλουτίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πολίτες που μένουν στο σπίτι, ιδίως αυτούς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες ώστε να μπορούμε όλοι να συνεχίζουμε τις καθημερινές μας δραστηριότητες μας χωρίς να βγαίνουμε από το σπίτι.
Ταυτόχρονα, ο Δήμος Πρεσπών κάνει έκκληση σε όσους συμπολίτες μας έχουν έρθει στην Πρέσπα για να ξεφύγουν από την πανδημία που πλήττει τις πόλεις για υπεύθυνη συμπεριφορά. Όταν λέμε μένουμε σπίτι εννοούμε μένουμε μέσα στο σπίτι για να σταματήσει η μετάδοση της νόσου. Αν πηγαινοερχόμαστε το μόνο που θα πετύχουμε θα είναι να διασπείρουμε τη νόσο στα χωριά μας που δεν έχουν τις υπηρεσίες υγείας για να την διαχειριστούν και να την μεταδώσουμε στους παπούδες και τις γιαγιάδες μας που δεν μπορούν να της αντισταθούν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)