ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΠ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Αρχαιολογικό χώρο των Πετρών και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην οποία ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πετρών, Γρηγόρη Κυριακόπουλο, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Γιάννη Κιοσέ, τον Αντιπεριφερειάρη Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Άμπα και τον Δήμαρχο Αμυνταίου Άνθιμο Μπιτάκη. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Κασαπίδης ενημερώθηκε από κοντά και για τα στάδια επεξεργασίας και αποθήκευσης του γλυκάνισου. Στη συνέχεια μετέβησαν στην Τοπική Κοινότητα Λιμνοχωρίου όπου ο κύριος Κασαπίδης ενημερώθηκε για την πορεία των έργων της Π.Ε Φλώρινας. Τελευταία στάση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, η Τοπική Κοινότητα Βαλτονέρων όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κώστα Μελισσανίδη και με τους κατοίκους των οποίων τα σπίτια υπέστησαν ζημιές από το ρήγμα, διαπιστώνοντας και ο ίδιος το μέγεθος του προβλήματος και διαβεβαιώνοντας τους ότι θα είναι άμεση η ανταπόκρισή του στο χρόνιο αίτημα των κατοίκων του χωριού για την δρομολόγηση της επίλυσης του προβλήματος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)