Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ

 


Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των ροδακινοπαραγωγών του Αμυνταίου για τη χαμηλή τιμή πώλησης των ροδακίνων στις Βιομηχανίες και στους εμπόρους, αφού πωλούνται μόλις για 0,23 λεπτά.


Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο κ. Γιώργος ροδακινοπαραγωγός «έχουμε φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο οι παραγωγοί γιατί δεν φτάνει που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις ζημιές από τις καιρικές συνθήκες που είδαμε το 60% της παραγωγής μας να χάνεται έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τη χαμηλή τιμή που δίνουμε τα προϊόντα μας με αποτέλεσμα να μην βγάζουμε ούτε το κόστος παραγωγής και τα έξοδα μας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αμυνταίου Γιώργος Γιαννιτσόπουλος σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας αναφερόμενος στο θέμα τόνισε ότι «την ευθύνη για την χαμηλή τιμή πώλησης των προϊόντων των ροδακινοπαραγωγών την έχει κυρίως μια ομάδα παραγωγών που εις βάρος των άλλων παραγωγών πλουτίζουν».

Αυτό που απομένει είναι να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα αυτό να είναι ενωμένοι οι παραγωγοί και η Ένωση για να μπορούν να διεκδικήσουν καλύτερες τιμές στα προϊόντα τους ανάλογη με την ποιότητα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.