Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 33 και 34 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν αποφάσεις δικαστηρίων σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.
Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη 0 34χρονος γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Καστοριάς, Θεσσαλονίκης και Φλώρινας, με τις οποίες είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών και χρηματική ποινή 7.500 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη ο 33χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.