ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΤΗ ΜΟΝΆΔΑ ΑΥΞΗΜΈΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΟΜΟΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Πάνω από 5 ασθενείς με κορονοϊό έχουν μεταφερθεί στη μονάδα αυξημένης φροντίδας για κορονοϊό στο Νοσοκομείο Φλώρινας από γειτονικά νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας.Σε δήλωσή του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας Χρήστος Παπουλκας τόνισε ότι "στο τρίτο κύμα αυτό της Πανδημίας το Νοσοκομείο Φλώρινας συμβάλει στην αποσυμφόρηση των γειτονικών νοσοκομείων λόγω του αυξημένου αριθμού των ασθενών που χρήζουν νοσηλείας". 

Επεσήμανε δε ότι "το Νοσοκομείο Φλώρινας έχει την υποδομή και το προσωπικό να στηρίξει την κατάσταση χωρίς όμως να δημιουργεί προβλήματα το γεγονός αυτό στην εξυπηρέτηση των πολιτών της Φλώρινας για όλα τα υπόλοιπα τυχόν προβλήματα υγείας θα παρουσιαστούν". 

"Οι πολίτες δεν θα πρέπει να παραμελουν τα χρόνια προβλήματα που τους ταλαιπωρούν και να επισκέπτονται το νοσοκομείο " τόνισε ακόμα υπογραμμιζοντας πως "οι κλίνες που χρησιμοποιούνται για τους ασθενείς με κορονοϊό είναι σε ανεξάρτητο χώρο από τα εξωτερικά ιατρεία ".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)