Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ -ΕΠΤΑΧΩΡΙΟΥ


Εργασίες συντήρησης της Επαρχιακής Οδού 12 (Νεστόριο – Πεύκος – Πευκόφυτο – Χρυσή - Επταχώρι) σε εννέα (9) θέσεις μήκους 1.150 μέτρων, από την διασταύρωση προς τον Γράμμο έως την διασταύρωση προς το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης, έχουν ξεκινήσει από χτες , στο πλαίσιο υλοποίησης του πρώτου υποτμήματος του δευτέρου τμήματος (2Α) του έργου «Αποκαταστάσεις στο δρόμο από Πεύκο προς Πευκόφυτο».
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα υπάρξει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας από την διασταύρωση προς τον Γράμμο έως την διασταύρωση προς το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης και διοχέτευσή της μέσω της Ε.Ο.11 (Νεστόριο – Επταχώρι μέσω Κοτύλης).Αρχή της εφαρμογής της ρύθμισης (Χ.Θ. 0+000) είναι η διασταύρωση της Ε.Ο. 12 με την οδό προς τον Γράμμο (στο ρεύμα από Νεστόριο προς Επταχώρι) και πέρας η διασταύρωση της Ε.Ο. 12 με την οδό προς το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης (στο ρεύμα από Επταχώρι προς Νεστόριο).Η διακοπή της κυκλοφορίας της κυκλοφορίας ισχύει για χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.