Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021

ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΔΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΒΑΦΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ


Βάση δεδομένων με ενδιαφερόμενους, που θέλουν να εργαστούν, μόνιμα ή εποχιακά, στους, Κλάδους, του Τουρισμού της Εστίασης και των Αγροτικών Δραστηριοτήτων, δημιούργησε η «Ένωση Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων του Δήμου Πρεσπών» προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των μελών της.
Με ανακοίνωση της καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, να υποβάλει Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς και τυχόν βιογραφικό, στο mail unionofprespatour@gmail.com, προκείμενου μέσα από την σχετική βάση δεδομένων, να μπορούν τα μέλη της Ένωσης, εφόσον το επιθυμούν, να επιλέγουν το Προσωπικό, ή τους Συνεργάτες τους.

Ενδεικτικές Ειδικότητες:
Ξενοδοχοϋπάλληλοι (Καμαριέρες- Καθαρίστριες, μασέρ κτλ)
Μάγειρες, Σερβιτόροι, Μπάρμαν κτλ
Εργάτες (Αγροτοεργάτες, Κηπουροί κτλ).
Εξωτερικά Συνεργεία (Ανακαινίσεων, Υδραυλικοί, Ηλεκτρολόγοι, Πλακατζήδες, τεχνίτες πέτρας κτλ)

Μετά τα παραπάνω, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, να υποβάλει Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς και τυχόν βιογραφικό, στο mail unionofprespatour@gmail.com, προκείμενου μέσα από την σχετική βάση δεδομένων, να μπορούν τα μέλη της Ένωσης, εφόσον το επιθυμούν, να επιλέγουν το Προσωπικό, ή τους Συνεργάτες τους.

Με την τιμή

Για την «Ένωση Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων Δ. Πρεσπών»

Στράτος Βασιλόπουλος

Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.