Γ.ΛΙΑΝΗΣ : ΣΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ 2021 -ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ Η ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΌ ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΊΕΣ ( video)

Με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων Καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις ΠΡΕΣΠΕΣ 2021 για πρώτη φορά μετά 32 χρόνια όχι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. 

Οι εκδηλώσεις, ανέφερε σε συνέντευξη του ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και εμπνευστής των εκδηλώσεων Γιώργος Λιανός, θα γίνουν λόγω της πανδημίας στις 20 Αυγούστου με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού. 

"Στις συναυλίες θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμενοι και με αρνητικό τεστ όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί η δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό " τόνισε ο κ.Λιανης υπογραμμίζοντας πως "όπως δεν εμβολιάζεται σημαίνει ότι δεν αγαπάει και ενδιαφέρεται για τους συνανθρώπους του".

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 20 Αυγούστου με εκδήλωση αφιερωμένη στο Μανο Χατζηδακη και θα συνεχίσουν με Γιώργο Νταλάρα, ΠΥΞ ΛΑΞ και με το συγκρότημα Μέλισσες για τους νέους ανθρώπους. 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)