ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΔΟΧΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΦΛΏΡΙΝΑ

Δύο Συμφωνητικά Αναδοχής μεταξύ του Προέδρου και των Ανάδοχων γονέων,  υπογραφηκαν από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα τη Φλώρινα. 

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Κέντρου Ιωάννης Παρδάλης "Σύμφωνα με τον νέο θεσμό της Αναδοχής-Υιοθεσίας που καθιερώθηκε από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στόχος είναι η αποϊδρυματοποίηση των φιλοξενούμενων παιδιών σε δομές, δίνοντάς τους την υποστήριξη και την αγάπη που χρειάζονται, βρίσκοντας «Μια οικογένεια για κάθε παιδί»".


Επισήμανε δε ότι μέσω των συμβάσεων αυτών "δίδεται η δυνατότητα σε δύο φιλοξενούμενα παιδιά μας να βρουν ένα σπίτι-μια οικογένεια-μια αγκαλιά, σύμφωνα με την καθοδήγηση της Υφυπουργού κας Δόμνας Μιχαηλίδου και τους στόχους που έχει θέσει.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Κοινωνική Λειτουργό του ΚΚΠΠΔΜ κα Σίκα Χριστίνα, η οποία με τις ανάλογες οδηγίες και κατευθύνσεις από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο Τμήματος Πρόνοιας κο Σαρνατζίδη Γεώργιο, ανέλαβε τις δύο αναδοχές των παιδιών και έφερε σε πέρας τη δύσκολη διαδικασία του συστήματος Υιοθεσίας-Αναδοχής. Δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις ".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)