Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021

ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΝΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ- ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (VIDEO)

Έναν κύκνο για τον Ζωολογικό Κήπο - Πάρκο Αναψυχής Φλώρινας δώρισε ο Νικόλαος Κουρουπέτρογλου στον Δήμο Φλώρινας.

Ο Δήμος με ανακοίνωση του εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του προς τον κ. Κουρουπέτρογλου , υπογραμμίζοντας πως "Ο κύκνος ήδη κοσμεί τον χώρο και αποτελεί πόλο έλξης και θαυμασμού για μικρούς και μεγάλους".
Ο ζωολογικός κήπος της Φλώρινας λειτουργούσε από το 1969 έως το 2016 με διάφορα ζώα που φιλοξενούντας σε αυτόν, όπως λιοντάρια, μαιμούδες και ενδειμικά ζώα και αποτελούσε το στολίδη της Φλώρινας και πόλο έλξης πολλών τουριστών. Από το 2016 και ως σήμερα λειτουργία ως ζωολογικό κήπος με ενδειμικά ζώα και πάρκα αναψυχής για μικρούς και μεγάλους. Ο Φλωρινιώτης Δημήτρης Πασίνης παρουσιάζει το Ζωολογικό Κήπο Φλώρινας από την έναρξη λειτουργίας του το 1969 έως την ανακατασκευή του 2016, μέσα από φωτογραφίες και πλάνα από τα προηγούμενα χρόνια μέχρι το σήμερα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.