Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΤΑΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΞΗΡΩΝ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Από τις 15 έως και 17 Ιουλίου (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο) από τις 08:00  έως τις 14:00 μπορούν οι κάτοικοι της Φλώρινας να προχωρήσουν στη συλλογή κατακείμενων και ξηρών καυσόξυλων, μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Φλώρινας – τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας – για τον καθαρισμό του χώρου του εκτροφείου του λόφου Αγίου Παντελεήμονα δόθηκε η σχετική έγκριση από τη Διεύθυνση Δασών Φλώρινας.

Κάθε ενδιαφερόμενος δημότης Δήμου Φλώρινας μπορεί να συλλέξει κατακείμενα και ξηρά καυσόξυλα από το χώρο εντός του εκτροφείου του λόφου Αγίου Παντελεήμονα αποκλειστικά το τριήμερο .

Η περισυλλογή θα γίνει σύμφωνα με τις υποδείξεις και την επίβλεψη αρμοδίων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας και η περιφρούρηση του χώρου από υπαλλήλους του τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας.

Η συλλογή κατακείμενων και ξηρών καυσόξυλων εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων πυροπροστασίας του Δήμου Φλώρινας.

Σε περίπτωση που επικρατήσουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες (βροχοπτώσεις κ.ά.) η προαναφερόμενη διαδικασία θα αναβληθεί και θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.