ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ "ΑΠΟΚΤΩ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΛΛΑΖΩ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ"

Εβδομαδιαία εκστρατεία ενημέρωσης σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων Φλώρινας με θέμα «Αποκτώ Παιδεία – Αλλάζω Νοοτροπία» διοργανώνεται στη Φλώρινας από σήμερα 30 Νοεμβρίου έως και 7 Δεκεμβρίου με πρωτοβουλία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, τo Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
Καθ΄όλη τη διάρκεια της εκστρατείας καταρτισμένο αστυνομικό προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας, θα πραγματοποιεί διαλέξεις κυκλοφοριακής αγωγής σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε. Φλώρινας, με απώτερο σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εμπέδωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των κανόνων οδικής ασφάλειας και την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών.
Οι μαθητές, μετά το πέρας των διαλέξεων, θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν έντυπο ενημερωτικό υλικό (ερωτηματολόγιο), το οποίο ετοίμασε το Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας, με απώτερο στόχο την καλλιέργεια και εμπέδωση της κυκλοφοριακής και οδικής παιδείας, ώστε να κυκλοφορούν με ασφάλεια στο οδικό δίκτυο.
Η εβδομαδιαία εκστρατεία θα κορυφωθεί την Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11:00΄, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, όπου και θα κληρωθούν ποδήλατα με κράνη στους μαθητές, τα οποία θα προσφερθούν από Φορείς, Συλλόγους, Σωματεία και Επιχειρήσεις της περιοχής, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με την χρήση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης και την ορθή, ασφαλή και στο πλαίσιο των κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας χρήση του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)