ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "ΑΕΙΘΑΛΕΙΑ- ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΑΤΟΜΩΝ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ"

Στο διαδικτυακό πρόγραμμα  «ΑΕΙΘΑΛΕΙΑ – Ολιστικό πρόγραμμα για τον εθελοντισμό ατόμων τρίτης ηλικίας και την ενεργό συμμετοχή τους στα κοινά», συμμετέχει το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας.  Το 5 ο webinar (διαδικτυακό σεμινάριο) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, και κατά τις ώρες 18:00΄ - 19:30΄. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εθελοντικές δράσεις με πρωταγωνιστές, δημιουργούς και αποδέκτες συμπολίτες μας ηλικίας 55+ ετών, χωρίς όμως να αποκλείονται και όσοι βρίσκονται, σε πιο νεαρή ηλικία και έχουν προοπτική συνταξιοδότησης. Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος του «Αειθαλεία», ενός φιλόδοξου προγράμματος που σκοπεύει στην καθιέρωση της ενεργού γήρανσης ως καλής πρακτικής υγείας και ποιότητας ζωής. Μέσα από την ενεργητική συμμετοχή και τον εθελοντισμό, το Πρόγραμμα προωθεί και αναδεικνύει το Ευ Ζην στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://forms.gle/TvCmTVR1Qg7gVCTE7

Σύνδεσμος παρακολούθησης: https://upatras-

gr.zoom.us/j/92509722899?pwd=d0ZjdzQrakRkbW82bUtQYmdvRzFuQT09

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)