ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Tρόποι επιτάχυνσης των ήδη ενταγμένων έργων καθώς και ενημέρωση για τις νέες προκηρύξεις που ακολουθούν ώστε οι Δήμοι της Π.Ε. Φλώρινας να προετοιμάσουν τις προτάσεις τους, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συνάντησης του Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας και των Δημάρχων της περιοχής με τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Γιάννη Ανδρουλάκη.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπασωτηρίου "κατά τη συνάντηση δεσμεύτηκαν όλοι οι παρόντες για τη δημιουργία κοινής ομάδας με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Πράσινου Ταμείου για άμεση παρακολούθηση και υλοποίηση των σχεδίων, μελετών και έργων. Επιπλέον, κατά την ολοκλήρωση της συνάντησης δρομολογήθηκε η επίσκεψη του προέδρου του Πράσινου Ταμείου και των συνεργατών του πολύ σύντομα στην περιοχή μας". Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, συζητήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες παλαιών αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ με τον πρόεδρο, όπως λέει ο κ. Παπασωτηρίου, να δεσμεύεται να επιταχύνει τις σχετικές διαδικασίες. Επιλέον, επισημαίνει ακόμα, αποφασίστηκε στο νέο σχεδιασμό του ΕΛΓΑ για αεροψεκασμούς για το χαλάζι να περιλαμβάνεται η ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου και σε συνεργασία με το Υπ. Εθνικής Άμυνας να διερευνηθεί η δυνατότητα αεροψεκασμού για τη Φλώρινα και την Πρέσπα. Τέλος, στην πρόταση του βουλευτή για εβδομαδιαία παρουσία υπαλλήλων του ΕΛΓΑ σε Αμύνταιο και Φλώρινα για επιτόπια ενημέρωση των αγροτών, υπήρξε δέσμευση για θετική εξέλιξη με την προϋπόθεση ότι θα διευθετηθούν κάποια θέματα με τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)