ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ


Στην υπογραφή της σύμβασης «Προμήθεια εξοπλισμού σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής Δήμου Φλώρινας» προχώρησε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βοσκόπουλος Ιωάννης τη Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014 με πέντε αναδόχους. Τα πακέτα για την κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής αφορούν σε υπολογιστές, μηχανές γραφείου/συσκευές ήχου και εικόνας, διαδραστικούς πίνακες, έπιπλα, εξοπλισμό φυσιοθεραπείας, γυμναστικής, αθλοπαιδιών, ψυχοκινητικής αγωγής, εργαστηρίων αυτόνομης διαβίωσης και ειδικό εξοπλισμό για παιδιά με κινητικά προβλήματα και παιδική χαρά με πιστοποιημένα όργανα .
Ο Δήμαρχος Φλώρινας κατά την υπογραφή της σύμβασης είπε:
«Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να προβούμε σε μια ανακοίνωση που έχει ιδιαίτερο κοινωφελή σκοπό, γιατί αναφερόμαστε στα ειδικά σχολεία του δήμου Φλώρινας. Είναι ένα έργο το οποίο έχει εγκριθεί από το ΕΣΠΑ, 600.000 ΕΥΡΩ. Έγινε διεθνής διαγωνισμός και εδώ έχουμε τις προσφορές και τις συμβάσεις που θα υπογράψουμε σήμερα με τους αναδόχους οι οποίοι έδωσαν τις καλύτερες προσφορές. Ελπίζουμε ότι σύντομα τα σχολεία αυτά θα εξοπλιστούν με το απαραίτητο υλικό το οποίο απαιτείται, ώστε τα άτομα αυτά, τα οποία έχουν ειδική αγωγή, να μπορέσουν να έχουν καλύτερη εξυπηρέτηση στα σχολεία τους».
Η ανάδειξη των αναδόχων ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕς ΑΕ, Χ. ΡΩΣΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., ΓΑΒΡΙΗΛ Β. ΤΕΚΤΕΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ, MLS ΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. και ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝ. ΜΙΧΑΗΛ προέκυψε μετά από διεθνή δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό για την εκτέλεση της συγκεκριμένης πράξης.Η προμήθεια προϋπολογισμού 599.370,51 ευρώ θα χρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης-Άξονας ΄΄08-Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην ΠΔΜ΄΄ του Επιχειρησιακού προγράμματος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ 2007-2013».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)