ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Νέα προγράμματα ενισχύσεων και επιδοτήσεως μέσω προγραμμάτων Leader ξεκινάνε σε Φλώρινα, Τρίκαλα, Σέρρες και Κιλκίς που προέρχονται από το ΕΣΠΑ. Οι αναπτυξιακές εταιρείες έχουν ετοιμάσει τα σχέδια προκήρυξης και είτε αναμένουν την έγκριση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είτε κάποιες βρίσκονται στο στάδιο της τελικής προετοιμασίας πριν από τη δημοσίευσή τους. Τα τοπικά προγράμματα των τεσσάρων περιοχών επιδοτούν έως 60% τις δαπάνες αγροτών καθώς και άλλων φυσικών προσώπων, προκειμένου να ασκήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα με βάση τα τοπικά χαρακτηριστικά της περιοχής τους.
Οι περιοχές της Π.Ε. Φλώρινας όπου τα προγράμματα Leader θα χρηματοδοτήσουν τις επενδυτικές δράσεις είναι:
Δήμος Φλώρινα
Δήμος Αμυνταίου: Αμύνταιο, Αγ.Παντελεήμονας, Κέλλη, Κλειδί, Ξινό Νερό, Πέτρες, Ροδώνας, Φανός.
Δήμος Μελίτης: Αχλάδα, Βεύη, Ιτέα, Λόφοι, Μελίτη, Νεοχωράκι, Παλαίστρα, Παπαγιάννης, Σιταριά, Σκοπός, Τριπόταμος.
Δήμος Περάσματος: Αγ. Βαρθολομαίος, Αμμοχώρι, Ατραπός, Κολχική, Λεπτοκαρυά, Πέρασμα, Πολυπόταμος, Τριανταφυλλιά, Τροπαιούχος, Υδρούσα.
Δήμος Κάτω Κλεινών: Αγ. Παρασκευή, Ακρίτας, Ανω Καλλινίκη, Ανω Κλεινές, Εθνικό, Κάτω Καλλινίκη, Κάτω Κλεινές, Κλαδοράχη, Κρατερό, Μαρίνα, Μεσόκαμπος, Μεσοχώρι, Νέος Καύκασος, Νίκη, Παρόρι, Πολυπλάτανος.
Δήμος Φιλώτα: Αντίγονο, Βεγόρα, Λεβαία, Μανιάκι, Πελαργός, Φαράγγι, Φιλώτας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)