ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριάζει την Τετάρτη 20 Αυγούστου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης).
Τα κυριότερα θέματα που θα σθζητηθούν είναι η Υλοποίηση του έργου ‘The quality of life prerequisite for progress and sustainable development in the cross border area - Η ποιότητα της ζωής προϋπόθεση για την πρόοδο και την αειφόρο ανάπτυξη στη διασυνοριακή περιοχή’ με ακρωνύμιο PROLIFE από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας Ελλάδας – Π.Γ.Δ.Μ. IPA Cross Border 2007-2013 με εισηγητής:ο Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Πρωτογενούς Tομέα κ. Χρήστος Ευαγγέλου, η Έγκριση αναγκαιότητας διενέργειας διαδικασίας διεθνούς δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού μεταφοράς των μαθητών, χωρικής αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, για τη σχολική περίοδο 2014-2015, σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. 24001/11.6.2013» με Εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, κ. Δημήτριο  Ηλιάδη, ο Τρόπος εκτέλεσης του έργου « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΦΡΑΓΜΑΤΩΝ – Βελτίωση γεωφράγματος Αμυγδαλέων » με Εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη, την Τροποποίηση της εγκεκριμένης με την με α/α 100/2014 απόφαση της 8ης Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας (ΑΔΑ: ΒΙΙΩ7ΛΨ-ΝΔ9) Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, για την υλοποίηση του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ με Εισηγητής τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη,  την Έγκριση της σύναψης και του σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς), του Δήμου Καστοριάς και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας για τη συνδιοργάνωση του «RunGreece - Ημιμαραθωνίου Καστοριάς », στην Καστοριά, με Εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς, κ. Δημήτριος Σαββόπουλος, η Tροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας-Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, του Δήμου Κοζάνης, της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Κοζάνης και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)-Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλιών Έρευνας με θέμα: «Εκτίμηση της προέλευσης του εξασθενούς χρωμίου στο υπόγειο νερό ύδρευσης των δημοτικών διαμερισμάτων, Ακρινής-Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου-Κοιλάδας του Δήμου Κοζάνης» με εισηγητής τον Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, κ. Ιωάννη Σόκουτη, η Έγκριση της τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης με τίτλο: «Στήριξη λειτουργίας του Ιστορικού-Λαογραφικού & Φυσικής Ιστορίας Μουσείο με Εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, κ. Ιωάννη Σόκουτη, η Έγκριση του τρόπου δημοπράτησης του έργου «Κατασκευή έργου σύνδεσης παλιού με νέο αποχετευτικό δίκτυο στη Δ.Κ. Νεάπολης του Δήμου Βοϊου», προϋπολογισμού 65.000,00€ με Εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, κ. Ιωάννη Σόκουτη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)