Με την Γκαλιτσάνκα στους «16» του Challenge Cup Γυναικών, ο Αμύντας

Η κληρωτίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ανέδειξε αντίπαλο του Αμύντα την Ουκρανική Γκαλιτσάνκα, στη φάση των ‘’16’’ του Challenge Cup. Η Ουκρανική ομάδα, αποτελείται αμιγώς από γηγενείς παίκτριες, που παρά τον νεαρό της ηλικίας τους (εύρος ηλικίας των αθλητριών 16-23 χρόνια) δεν στερούνται ευρωπαϊκών εμπειριών και στην πλειοψηφία τους στελεχώνουν τα εθνικά συγκροτήματα της χώρας τους.
Στη φάση των ‘’32’’, η Γκαλιτσάνκα, απέκλεισε με δύο νίκες και συνολικό σκόρ 51-41, την Ολλανδική Βίρτο Κουίντους, (18-24 στην Ολλανδία και 27-23 στην Ουκρανία).
Το πρώτο παιχνίδι. ανάμεσα στον Αμύντα και την Γκαλιτσάνκα, θα διεξαχθεί στο Αμύνταιο στις 7 ή 8 Φεβρουαρίου, του νέου έτους και ο επαναληπτικός στις 14 ή 15 του ίδιου μήνα στην πόλη Lviv της Ουκρανίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της EHF, ο αριθμός προσέλευσης θεατών, στο δεύτερο αγώνα του Αμύντα με την Χολόν, κατέλαβε την 4η θέση σε σύνολο 30 αναμετρήσεων, που διεξήχθησαν για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Αναμέτρηση.                        Γήπεδο.                                Θεατές
Pogon Baltica.                   Szczecin Arena Szczecin.                 
40-21 HIFK.                        Szczecin (Πολωνία),               3300
Energa AZS Koszalin  31-31  Ardesen (Τουρκία)           2500
 Ardesen GSK
Tresnjevka 22-27.            Arandjelovac (Σερβία),
WHC Knjaz Milos.                SRC "Sumadija"                   1400
H.C. Holon 21-25 
Amyntas Amyntaiou.     DAK Amintaiou (Ελλάδα)       1000

Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχαριδης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)