ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΖ 60ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” στη Θεσσαλονίκη, εκδήλωση από τον Σύλλογο Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης με αφορμή τα 60 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου. Στην εκδήλωση διαβάστηκε ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανου Μπίρου, ο οποίος δεν παρέστη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας του:  
 «Κύριε πρόεδρε,
Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,
Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμητική πρόσκλησή σας να παραστώ στην εκδήλωση για τα 60 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου σας.
Είναι γνωστές οι προσπάθειες και οι ακατάλυτοι δεσμοί σας με την ιδιαίτερη πατρίδα, τη Φλώρινα. Η αγωνία σας να πάει ο τόπος μας μπροστά. Κι αυτή είναι μια σχέση σταθερή και ακατάλυτη, που άντεξε στο χρόνο.
Δυστυχώς, παρά τη θέλησή μου, είμαι υποχρεωμένος να βρίσκομαι στη Φλώρινα, λόγω των υπηρεσιακών αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
Είναι παρήγορο κι ενθαρρυντικό για τον άνθρωπο, την κοινωνία, έναν τόπο όπως η Φλώρινα, το γεγονός ότι διατηρείτε τις ανθρώπινες, κοινωνικές, πολιτιστικές και θρησκευτικές σας ευαισθησίες, για την ιδιαίτερη πατρίδα σας.
Φίλες και φίλοι,
Έχουμε κοινές αγωνίες και προσδοκίες για τον τόπο μας. Ενωμένοι, μονιασμένοι, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, για μια κοινωνία πιο ανθρώπινη και δίκαιη, για ένα καλύτερο αύριο.
Ως συμπολίτης σας και ως Αντιπεριφερειάρχης, εκφράζοντας και τα αισθήματα όλων των συμπολιτών μας, σφίγγω το χέρι σε όλους και όλες ξεχωριστά, κι από τα βάθη της ψυχής μου σας εύχομαι να έχετε υγεία, να συνεχίσετε να είστε δημιουργικοί και να ξεχωρίζετε πάντα.».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)