4 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΥΝΈΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εναν 22χρονο ημεδαπό και έναν 27χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών, καθώς και δύο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 22 και 31 χρονών, για πλαστογραφία συνέλαβαν χθες στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής.Από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, από κοινού με τον 22χρονο συνοδηγό του, μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας έναντι αμοιβής, τους δύο αλλοδαπούς 22 και 31 χρονών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοαλβανικής μεθορίου, πεζοί, χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις. Κατά τον έλεγχο, ο 22χρονος και ο 31χρονος επέδειξαν διαβατήρια με πλαστό αποτύπωμα σφραγίδας εισόδου.
Από την έρευνα προέκυψε ότι, τις πλαστές σφραγίδες στα διαβατήρια των προαναφερόμενων είχε θέσει έναντι αμοιβής, αλλοδαπός ομοεθνής τους, ο οποίος κανόνισε και την μεταφορά τους στη χώρα, ενώ σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοκείου Καστοριάς, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ (100,00€), τα διαβατήρια που έφεραν πλαστές σφραγίδες και πέντε (5) κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)