ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΙΚΑ

Από τις 8 Απριλίου και μετά, θα μπορεί να γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο, η υποβολή αιτήσεων για υπαγωγή σε ρύθμιση οφειλών. 
Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο 
Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΙΚΑ, η σχετική ηλεκτρονική λειτουργία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί με συνέπεια να απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να πραγματοποιηθεί και η επίσημη εφαρμογή του. Σε πρώτη φάση, το ΙΚΑ αναμένεται να ενεργοποιήσει στις 2 Απριλίου την ηλεκτρονική καρτέλα οφειλέτη. Έτσι, θα μπορεί κάθε οφειλέτης, αξιοποιώντας κωδικούς που έχει και στην εφορία, να διαπιστώνει με ηλεκτρονικό τρόπο το ύψος της οφειλής, των προσαυξήσεων και των λοιπών επιβαρύνσεων που έχουν επιβληθεί. Επίσης, οι οφειλέτες θα μπορούν να επιλέξουν τις δυνατότητες αποπληρωμής και το ποσό των δόσεων που τους αναλογεί, που θα προκύπτει από την επιλογή που θα κάνουν. Το δεύτερο και καθοριστικό βήμα αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από τις 8 Απριλίου και μετά, καθώς τότε θα τεθεί σε ισχύ η εφαρμογή σύμφωνα με την οποία οι οφειλέτες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση υποβολής στη νέα ρύθμιση. Ταυτόχρονα θα μπορούν να εκτυπώσουν την καταβολή της πρώτης δόσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)