ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής που θα αναπτυχθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη την Τρίτη 24 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας (πρώην αίθουσα Ν.Σ. - ημιόροφος) παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού κ. Παύλου Τσότσου και του Πρόεδρου, κ. Παναγιώτη Κώττα, και του Δ.Σ. της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να ληφθούν υπόψη οι απόψεις όλων των φορέων που θα συμμετέχουν στον σχεδιασμό των δράσεων που θα υλοποιηθούν με στόχο την προβολή των τουριστικών προϊόντων της Π.Ε. Φλώρινας.
Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό φορείς, μεταξύ των οποίων: οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι των Δήμων Φλώρινας κος Αριστείδου Άρης, Αμυνταίου κος Ακριτίδης Ευάγγελος και Πρεσπών κος Ναλμπαντίδης Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε κος Σαπαλίδης Σάββας εκπροσωπώντας και τα καταλύματα του Νομού, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κος Παρλάνης Μιχαήλ, ο υπεύθυνος του ΚΠΕ Βεύης-Φλώρινας κος Νάνης Νικόλαος, οι υπεύθυνοι της λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου Βίγλας – Πισοδερίου κ.κ. Τόττης Αναστάσιος και Τόττης Κώστας, εκπρόσωπος του «Αρκτούρου» με έδρα το Νυμφαίο, ο εκπρόσωπος της Εταιρείας Εναλλακτικού Τουρισμού «Άρτεμις» κος Βογλίδης Δημήτριος, τα τουριστικά γραφεία Φλώρινας και Αμυνταίου, εκπρόσωπος της Εταιρείας Προστασίας Πρεσπών, εκπρόσωπος του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών καθώς και Περιφερειακοί Σύμβουλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)