ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Ν.ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ κ.κ. ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ ΜΠΑΡΔΑΚΑ

Με αφορμή την εκλογή σας στη θέση του Μητροπολίτη Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς, εκφράζω τα εκ βαθέων θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια και εύχομαι ολόψυχα στη Σεβασμιότητά σας την από Θεού ενίσχυση για το τόσο σημαντικό πνευματικό, κοινωνικό και ποιμαντορικό έργο που αναλαμβάνετε.
 Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, εν μέσω των πολυάριθμων δοκιμασιών που βιώνουμε, σας δηλώνω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από άξιους ποιμενάρχες, που αναδεικνύουν και προβάλλουν την ουσία και το πνεύμα του Χριστιανισμού.

 Η μέχρι τώρα πορεία σας αποτελεί εχέγγυο ότι θα πετύχετε στην επισκοπική αποστολή σας και είμαι απολύτως βέβαιος ότι, στα νέα εκκλησιαστικά καθήκοντά σας, θα ανταποκριθείτε όπως ακριβώς εγγυώνται το ήθος και οι απαράμιλλες ικανότητές σας.
 Είναι σίγουρο ότι όλη η Πνευματική Κοινότητα της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας θα στερηθεί μία τόσο φωτεινή προσωπικότητα. Είμαι εξίσου βέβαιος, ότι η αταλάντευτη πίστη σας, το εντυπωσιακό εύρος των πνευματικών και κοινωνικών σας δραστηριοτήτων, η ανιδιοτελής και ακούραστη φροντίδα σας για το συνάνθρωπο και η ειλικρινής αφοσίωση σας για τη διάδοση και εδραίωση της Αλήθειας του Θείου Λόγου στις ψυχές όλων των ανθρώπων, θα αποτελούν πάντα για όλους εμάς, το πιο φωτεινό παράδειγμα μίμησης και θαυμασμού.   Είθε ο Ύψιστος να σας χαρίζει υγεία, μακροημέρευση και δύναμη στα νέα σας καθήκοντα ως πνευματικού ηγήτορα του Ποιμνίου της Ν. Κρήνης και της Καλαμαριάς, με επιτυχία για πολλά έτη, προσφέροντας απλόχερα με το λειτούργημά σας, την καθοδήγηση, την παρηγοριά, την αισιοδοξία και το κουράγιο στον συνάνθρωπο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας
Στέφανος Μπίρος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Η ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΣΣΑ ΦΑΝΗ ΜΟΤΕΣΝΙΤΣΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ "ΜΠΟΡΟΥΜΕ" ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

21η ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ