ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 18 Αυγούστου 2015 η δεύτερα ημέρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015».Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το παιδικό και το τμήμα ενηλίκων του Συλλόγου Θεσσαλών & Φίλων Ν. Φλώρινας, που παρουσίασε χορούς της περιοχής του.Ακολούθησαν οι κανταδόροι της Γ΄-Ηλικίου, τους οποίους προλόγισε η Πρόεδρος του συλλόγου των εν Αθήναις Φλωρινιωτών «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ» κα Παναγιωτίδου Ελευθερία.Η κ. Παναγιωτίδου αναφέρθηκε σε μία συντροφιά ακούραστων Φλωρινιωτών από το ΚΑΠΗ Φλώρινας που έχει τη διάθεση και το μεράκι για το καλό τραγούδι και την επιθυμία τους να τραγουδήσουν τα νιάτα τους και τις αμέτρητες ωραίες και όμορφες στιγμές της πλούσιας ζωής τους.
Κλείνοντας τον λόγο της η κα Παναγιωτίδου ευχαρίστησε τον Δήμο Φλώρινας για την αγαστή συνεργασία με τον σύλλογο και τη συμπαράστασή του σε αυτόν.
Στη συνέχεια και πριν την εμφάνιση των κανταδόρων ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Φλώρινας, κ. Αριστείδου Άρης απένειμε τιμητική πλακέτα στην κα Παναγιωτίδου για τη συνολική συμβολή της στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου. 


Το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
16:00ανοιχτό τουρνουά τένις ανδρών γυναικών από το τμήμα αντισφαίρισης της λέσχης πολιτισμού Φλώριναςστο γήπεδο τένις στην περιοχή του Αγ. Νικολάου.
20:30Πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής στο 1ο 2ο Δημοτικό Σχολείο με υπεύθυνη την κα Ιορδάνου Γεωργία.
22:00Κρητική βραδιά με την ένωση κρητών Φλώρινας «Η Μεγαλόνησος», τον ΦΣΦ Ο Αριστοτέλης, τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Πελαγονία-Χορευτικό όμιλο Κεσίδη και τον σύλλογο Κρητών& Φίλων Κρήτης της Πτολεμαΐδας στο 1ο 2ο Δημοτικό Σχολείο.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)