ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στη 13:30 και στο Γραφείο του Δημάρχου. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω:
1. Ψήφιση Πιστώσεων οικονομικού έτους 2015.
2. Έγκριση αποφάσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών περί ορισμού επιτροπής ‘’Χαρακτηρισμού εδαφών’’ και επιτροπής ‘’Ποιότητας Υλικών’’ για το έργο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στην Δ.Ε. Αετού».
3. Ορισμός Επιτροπής ‘’Παραλαβής Φυσικού Εδάφους’’ για το έργο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στην Δ.Ε. Αετού».
4. Ορισμός Επιτροπής ‘’Παραλαβής Φυσικού Εδάφους’’ για το έργο «Έργα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης αρδευτικού δικτύου Τ.Κ. Λεχόβου».
5. Καθορισμός όρων εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων στην Τ.Κ. Πετρών 33,772 στρ.
6. Ανάκληση της υπ΄αριθμ. 180/2015 απόφασης Ο.Ε. περί έγκρισης των πρακτικών του διαγωνισμού του έργου ‘’Δεξαμενή ύδρευσης Τ.Κ. Κέλλης’’ και επανάληψη της διαγωνιστικής διαδικασίας.
7. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για να γνωμοδοτήσει επί των απαιτούμενων νομικών ενεργειών εν’ όψη της επίδοσης της υπ’ αριθμ. 10/2015 διαταγής πληρωμής Ειρηνοδικείου Αμυνταίου.
8. Ανατροπή προτάσεων ανάληψης υποχρέωσης.
9. Εισήγηση από την Οικονομική Επιτροπή περί τροποποίησης προϋπολογισμού έτους 2015 και κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)