ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Επιστρέφονται από σήμερα οι πινακίδες, οι άδειες οδήγησης και οι άδειες κυκλοφορίας προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι που θα κινηθούν με τα δικά τους μεταφορικά μέσα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.Η απόφαση αφορά τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί από τις αστυνομικές αρχές ή είχαν κατατεθεί σε αυτές μέχρι και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.Επίσης, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές Αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατ’ εφαρμογή του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ. «επιβολή διοικητικών μέτρων», για τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και σήμερα (17.09.2015).
Εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων για τις εξής παραβάσεις:
-Οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
-Οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης
-Παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη
-Κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων
-Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα
Οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί από δικαστικές ή άλλες Αρχές, εκτελούνται κανονικά.
Επισημαίνεται ότι για την επιστροφή των αφαιρεθέντων στοιχείων κυκλοφορίας και αδειών οδήγησης δεν απαιτείται η άμεση καταβολή του διοικητικού προστίμου, για την είσπραξη του οποίου θα ακολουθείται η τακτική διαδικασία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 104 του Κ.Ο.Κ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)