ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤ 2015 ΑΠΟ 8.45 ΜΜ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΡΗΝΙΩ ΚΟΥΡΔΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΙΛΙΛΗ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΡΕΣΙΤΑΛ ΓΙΑ ΤΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ . ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
απο 19:00μμ Παλαιό πρώτο δημοτικό σχολείο Αμυνταίου:
• Εγκαίνια έκθεσης των 30 καλλιτεχνών του 3εικαστικού εργαστηρίου της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας με εκθέματα εμπνευσμένα από την νόσο (υπεύθυνος Κοντοσφύρης Χάρης)
• Περί Ανθρωπίνων – περφόρμανς του Δημήτρη Ανδρεοσόπουλου, ο οποίος με αφορμή την νόσο και τον δυνητικό ξεριζωμό/αποκοπή ενός σημείου του σώματος μας - στη προκειμένη περίπτωση τον μαστό της Γυναίκας- σχολιάζει και επεκτείνει αυτές τις συνθήκες και έννοιες με έναν πιο μεταφορικό τρόπο. Με ιδεολογικό πυρήνα, την καθολικότητα του ανθρώπου και τον ψυχισμό/ανάγκες/δικαιώματα του πέραν διακρίσεων σε οποιοδήποτε επίπεδο, καθώς και την υποστήριξη που οφείλουμε να παρέχουμε πρώτα στον εαυτό μας και μετά στον συνάνθρωπο μας. "Χορεύοντας" ανάμεσα σε όρια οροσηματικά και παράλληλα ασήμαντα, προσεγγίζοντας την βαθύτερη φύση του, τι εστι να είσαι άνθρωπος. Σχολιάζοντας ένα σημείο μα αγγίζοντας όλες τις πτυχές περί Ανθρωπίνων συνθηκών, εσωτερικών και εξωτερικών.
• Παρουσίαση της φωτογραφικής δράσης του Θεάτρου Τέχνης, το οποίο προέβη σε φωτογραφική δράση κατά την οποία καταγράφηκαν γυμνόστηθοι άνθρωποι στην πλατεία Βικτωρίας.
• Τα μέλη και οι εθελοντές του Συλλόγου θα διανέμουν ΔΩΡΕΑΝ έντυπο ενημερωτικό υλικό, ροζ κορδελακια και κάρτες –ημερολόγιο με σύνθημα «Εσύ πότε έχεις ραντεβού με την πρόληψη»
• 20:30μμ θα πραγματοποιηθεί συμβολικός φωτισμός του σχολείου σε ροζ αποχρώσεις, στέλνοντας το πανανθρώπινο μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει ζωές.
21:00μμ Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου:
• Πραγματοποίηση συναυλίας. Η ερμηνεύτρια Ρηνιώ Κουρδάκη και ο πιανίστας Μπιλιλής Θανάσης μέσα από το σπουδαίο έργο του Μάνου Χατζιδάκι στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας και συμπαράστασης.
• Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα προσφερθούν εδέσματα και κρασί της περιοχής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)