ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Επιστολή προς  Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο ΔΕΗ Α.Ε κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη με Θέμα: Άμεση επίλυση προβλήματος λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.
Κύριε Πρόεδρε
Με πλήρη απογοήτευση πληροφορηθήκαμε το γεγονός ότι στην επερχόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Α.Ε. (την Πέμπτη 26.11.2015) δεν υπάρχει στην ημερήσια διάταξη το θέμα της λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα.Ως συνδικάτο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, γνωρίζοντας όσο κανείς άλλος, το κύρος και την βαρύτητα που εκφράζει η θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ ως θεσμού αφενός και αφετέρου γνωρίζοντας την προσωπική σας εμμονή στην αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει το πρόσωπο που καταλαμβάνει τη θέση αυτή, μας είναι παντελώς αδύνατο να κατανοήσουμε το γεγονός ότι: μετά την παρουσία σας στο Δημαρχείο Εορδαίας και την προσωπική σας δέσμευση για λύση του προβλήματος (ως Συνδικάτο παραβρεθήκαμε σε κοινή σύσκεψη με τον Διευθυντή Ανθρώπινων Πόρων, στελεχών της επιχείρησης -που προσπάθησαν να κάνουν πράξη τη δική σας δέσμευση - και του Δημάρχου Εορδαίας, για οριστική διευθέτηση του εν λόγω θέματος), καταλήγοντας σε μια συμφωνία μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων, τελικώς ΤΙΠΟΤΑ από τα συμφωνηθέντα δεν πρόκειται να ισχύσει.Το γεγονός ότι στο Λεκανοπέδιο Αθηνών λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα ανάλογος παιδικός σταθμός της ΔΕΗ, εγείρει άλλου είδους σκέψεις και δημιουργεί εντυπώσεις τις οποίες καλείστε να ανατρέψετε, δίνοντας διέξοδο στο θέμα. Αν η δέσμευση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ για επίλυση ενός απλού νομοτεχνικού ζητήματος, δεν συνοδεύεται από ενέργειες που αποδεικνύουν εμπράκτως την ευθύνη/αξιοπιστία του και μπορούν να διασφαλίσουν το ανάλογο αποτέλεσμα, πραγματικά δεν ξέρουμε τι μπορούν και τι θα πρέπει να περιμένουν οι εργαζόμενοι σε σχέση με τα τεράστια ζητήματα που αφορούν τους ιδίους, αλλά και την επιχείρηση.
Κύριε Πρόεδρε
Τούτων δοθέντων, είμαστε υποχρεωμένοι ως συνδικάτο να απαιτήσουμε από εσάς, που έχετε την κύρια ευθύνη, την πλήρη εφαρμογή των ΣΣΕ στις οποίες και προβλέπεται η λειτουργία του Παιδικού Σταθμού.Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σας διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να επιδείξει πλέον καμία (μα καμία) ανοχή και απαιτούμε από εσάς να αναλάβετε πρωτοβουλία για άμεση λύση του θέματος ως και έχετε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά και στους γονείς τους, που μήνες τώρα βρίσκονται σε απόλυτη αναστάτωση.
Σε διαφορετική περίπτωση:
Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε κάθε μορφής κινητοποίηση/δράση/ενέργεια προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα, άπαξ.
Σας καθιστούμε μοναδικό υπεύθυνο, καθώς κ. Πρόεδρε «Είμαστε υπεύθυνοι όχι μόνο για ό,τι πράττουμε, αλλά και για ό,τι παραλείπουμε να πράξουμε».
Για το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δ.Ε.Η. Α.Ε ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας







Μόσχος Μόσχου Αθανάσιος Μάστορας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)