Καστοριά: Ράλι κλασικού αυτοκινήτου

Περίπου 55 κλασικά αυτοκίνητα συμμετέχουν στον 18ο αγώνα κλασικού αυτοκινήτου που  συνδιοργανώνει, το Σάββατο 28  και  την Κυριακή 29 Νοεμβρίου,  με τη "Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ)", η Αντιδημαρχία Τουρισμού-Αθλητισμού  Καστοριάς, στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης που εφαρμόζει για την ανάπτυξη βέλτιστων ειδικών μορφών τουρισμού.
Τα  κλασικά αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν, στην πλειοψηφία τους με διμελές πλήρωμα, θα αγωνιστούν με χρονομετρημένες διαδρομές ,  έχοντας για εκκίνηση την πόλη της Θεσσαλονίκης και μέσω Κλεισούρας θα τερματίσουν στην Καστοριά και συγκεκριμένα στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης πλησίον της Λεωφόρου Κύκνων. Οι λάτρεις του αυτοκινήτου, κι όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτοκίνητα που διαθέτουν χαρακτήρα, φινέτσα, ομορφιά, τα οποία θα εκτεθούν από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι το πρωί της Κυριακής, στο δημοτικό πάρκινγκ πλησίον της Λεωφόρου Κύκνων (απέναντι από την Περιφερειακή Ενότητα).

Πηγή:  www.ert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)