ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζονται οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας, που διοργανώθηκαν από το Νομικό Πρόσωπο αυτού.Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν οι εξής εκδηλώσεις:
Παιδική μουσικοχορευτική παράσταση από τη θεατρική ομάδα «Θεά…Τρίνες…Τρίνοι»  του ΤΕΙ Μαιευτικής της Δυτικής Μακεδονίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέου Καυκάσου με τίτλο: «Περπατώ εις το δάσος»,
εκδήλωση του ΚΔΑΠ Δήμου Φλώρινας με τίτλο: «Ο Άγιος Βασίλης ακούει τις ευχές μας και κερνάει γλυκάκια», θεατρικό μιούζικαλ με τίτλο «Η φάρσα του Άη Βασίλη» από τα Μουσικά Σύνολα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,  θεατρική Παράσταση με τίτλο «Η Μαγεία των Χριστουγέννων» από το 1ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας και κλασικά αγγλικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το Ωδείο Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, εκδήλωση με τίτλο «Ο Άγιος Βασίλης ακούει τις ευχές μας και κερνάει γλυκάκια» από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Φλώρινας, «Ζωγραφίζω και στολίζω το ποτάμι» μαζί με το «ArtStudio», θεατρική παρουσίαση από το παιδικό τμήμα του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας των παραμυθιών «Η βασιλοπούλα Μυλωνού» και η «Ηλιοταχτή», γουρουνοχαρά από το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας, Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό μπαζάρ από τοΚΔΑΠ Φλαμπούρου, γιορτή Σοκολάτας, πολυθέαμα για τα παιδιά με μάγους, ζογκλέρ, παιδική γιορτή από τον ΠΗΓΑΣΟ Φλώρινας και παιχνίδια με τα παιδιά με την παιδαγωγική ομάδα της κ. Δόξας Κωτσαλίδου.
Παράλληλα το «Το τρενάκι της φωτιάς» συνεχίζει τις διαδρομές του στον ιστορικό τόπο της πόλης, καθημερινά έως και τις 05 Ιανουαρίου 2016, από τις 10:00 έως 14:00 και από 16:00 έως και 21:00.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών περιλαμβάνει:
Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015
17:00-Ξύλινο Χωριό
Πολυθέαμα για τα παιδιά με μάγους, ζογκλέρ.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015
17:00-Ξύλινο Χωριό
Πολυθέαμα για τα παιδιά με μάγους, ζογκλέρ.
18:00-Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλώρινας
«2016 ευχές». Γράφουμε ευχές στον Άγιο Βασίλη και τις κρεμάμε στο δέντρο των ευχών του μαζί με το «ArtStudio».

Σάββατο 02 Ιανουαρίου 2016
18:00-Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλώρινας
Δραματοποιημένη παρουσίαση παραμυθιού «Το Αηδόνι με τις δύο πατρίδες», από τη συγγραφέα κ. Δόξα Κωτσαλίδου.

Κυριακή 03 Ιανουαρίου 2016
11:00πμ-Ξύλινο Χωριό
Γιορτή Ζαχαρωτών.

Δευτέρα 04 Ιανουαρίου 2016
20:00-Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο)
Θεατρική παράσταση «Ελέφας» του Κ. Μποσταντζόγλου από τον Ερασιτεχνικό Θεατρικό Πολιτιστικό Όμιλο Σύρου ΑΠΟΛΛΩΝ.

Τρίτη 05 Ιανουαρίου 2016
20:00-Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο) Θεατρική παράσταση «Ελέφας» του Κ. Μποσταντζόγλου από τον Ερασιτεχνικό Θεατρικό Πολιτιστικό Όμιλο Σύρου ΑΠΟΛΛΩΝ.

Τετάρτη 06 Ιανουαρίου 2016
20:00-Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο) Θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» των Ρέππα-Παπαθανασίου από τον Ερασιτεχνικό Θεατρικό Πολιτιστικό Όμιλο Σύρου ΑΠΟΛΛΩΝ.








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)