ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Λύγισε ο Αμύντας Απέναντι στον ΠΑΟΚ

Ο Αμύντας ηττήθηκε εύκολα στο ΔΑΚ Αμύνταιου από τον ΠΑΟΚ με 17-33, αποτέλεσμα που δεν μετέβαλε τις θέσεις των δύο ομάδων στο βαθμολογικό πίνακα.Οι γηπεδούχες μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι, υπέπεσαν σε πολλά λάθη και ήταν ιδιαιτέρως αναποτελεσματικές στην επίθεση, επιτρέποντας στον δικέφαλο του βορρά να επιβάλει τους δικού του κανόνες στον αγωνιστικό χώρο και να προηγηθεί στο ημίχρονο με 3-17.Οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου αντέδρασαν επιθετικά στο β μέρος, όμως η φιλοξενούμενη ομάδα με πολυφωνία στο σκοράρισμα, συνέχισε να είναι παραγωγική επιθετικά, διατηρώντας εύκολα τη διαφορά σε ψηφία τιμή.Πρώτη σκόρερ από πλευράς νικητών αναδείχθηκε, η Μίλασιτς με 7τέρματα, ενώ για μια ακόμα φορά από τον Αμύντα ξεχώρισε η Τσιομπάνου, με τα 8τέρματα που πέτυχε.
Η παίκτρια του Αμύντα, Ηλιάνα Ρακοπούλου, δήλωσε: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν καταστροφικό για μας, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και τις αδυναμίες μας, χτίζοντας διαφορά ασφαλείας.Στην επανάληψη, βρήκαμε λύσεις επιθετικά, αλλά αδυνατούσαμε σε πολλές περιπτώσεις να αναχαιτίσουμε την επιθετική δεινότητα του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα η διαφορά να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.Η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι μια κακή παρένθεση, η οποία θα πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατόν».
5λεπτα: 0-4, 1-6, 1-11, 3-12, 3-14, 3-17 (ημχ.), 5-19, 7-22, 11-25, 12-29, 16-32, 17-33
Διαιτητές: Τέμης- Γιάννου
ΑΜΥΝΤΑΣ (Ν. Γιώσκος - A. Παπαβασιλείου): Κυρλιάνη (τ/φ), Τζαραλή 1, Μπάντη 1, Μίτις, Ζντραβέφσκα 5, Ρακοπούλου Ι., Κωτσοπούλου, Παπαδάκη, Σουμελίδου, Τσιομπάνου 8, Ταϊρίδου (τ/φ), Παρασκευοπούλου Χρ., Καλογήρου 2, Ρακοπούλου Ε.
Δίλεπτες Αποβολές: 1, Πέναλτι: 4/7
ΠΑΟΚ (Γ. Γκόλια): Νούλα 6, Μούρνου 3, Μίλασιτς 7, Τζέριτς, Τσομπανίδου, Βαφειάδου 1, Παπάζογλου, Μάστακα 4, Κοκτσίδου, Καρσανίδου 2, Παύλου 1, Τσαουσίδου 5, Ράτσικα, Κωστοπούλου, Στρατάκη 2, Μπατζαρακούδη 2.
Δίλεπτες Αποβολές: 5, Πέναλτι: 4/6

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)