ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Υπό την προεδρία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κας Μούσιου-Μυλωνά Όλγας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 04 Απριλίου 2016 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με δεκαπέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη και δύο εκτός αυτής.
Τα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα είναι:
1. «Ίδρυση Τμημάτων Ένταξης Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φλώρινας σχολικού έτους 2016-2017», με εισηγητή τον κ. Σίπκα Αντώνιο, πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Φλώρινας.
2. «Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Φλώρινας σε συνεργασία με την Τροχαία και τη Διεύθυνση Τελωνείου να προβούν σε κυκλοφοριακή μελέτη ρύθμισης της περιοχής Σιδηροδρομικού Σταθμού και την απομάκρυνση βαρέων οχημάτων από το Τελωνείο Φλώρινας», με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Άρη Αριστείδου.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
Τα ημερήσιας διάταξης θέματα είναι:
1. «Έγκριση διενέργειας προμήθειας υγρών καυσίμων κίνησης, προϋπολογισμού 58.480,16 € πλέον Φ.Π.Α. 23% 13.450,44 € Σύνολο 71.930,60 €, με Πρόχειρο Διαγωνισμό για το χρονικό διάστημα από 1/5/2016 έως 31/8/2016», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντριας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.
2. «Γνωμοδότηση προς τον κ. Περιφερειάρχη για ανώτατο αριθμό θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου και ανώτατο αριθμό υπαίθριου πλανοδίου εμπορίου Δήμου Φλώρινα - Καθορισμός τελών άσκησης υπαιθρίου στάσιμου εμπορίου», με εισηγητή τον κ. Μιχαήλ Καρακόλη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς ο κ. Τορλαχίδης Θεόδωρος ψήφισε κατά.
3. «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 1/2016 απόφασης της ¨Επιτροπής περί παροχής Κοινωνικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από φυσικές καταστροφές ή άλλα έκτατα γεγονότα¨ σχετικά με οικονομική ενίσχυση πολίτη του Δήμου Φλώρινας λόγω φυσικών καταστροφών (πλημμύρα), επί της Τ.Κ. Κάτω Καλλινίκης του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας και Πρόεδρο της Επιτροπής περί παροχής Κοινωνικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από φυσικές καταστροφές ή άλλα έκτατα γεγονότα. 
4. «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 2/2016 απόφασης της ¨Επιτροπής περί παροχής Κοινωνικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από φυσικές καταστροφές ή άλλα έκτατα γεγονότα¨ σχετικά με οικονομική ενίσχυση πολίτη του Δήμου Φλώρινας λόγω φυσικών καταστροφών (πλημμύρα), επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως & Κ. Παλαμά (γωνία) στην Φλώρινα», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας και Πρόεδρο της Επιτροπής περί παροχής Κοινωνικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από φυσικές καταστροφές ή άλλα έκτατα γεγονότα.
5. «Έγκριση της υπ’αριθμ. 3/2016 απόφασης της ¨Επιτροπής περί παροχής Κοινωνικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από φυσικές καταστροφές ή άλλα έκτατα γεγονότα¨ σχετικά με οικονομική ενίσχυση πολίτη του Δήμου Φλώρινας λόγω φυσικών καταστροφών (πυρκαγιά), επί της Τ.Κ. Λεπτοκαρυάς του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας και Πρόεδρο της Επιτροπής περί παροχής Κοινωνικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από φυσικές καταστροφές ή άλλα έκτατα γεγονότα.
6. «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 4/2016 απόφασης της ¨Επιτροπής περί παροχής Κοινωνικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από φυσικές καταστροφές ή άλλα έκτατα γεγονότα¨ σχετικά με οικονομική ενίσχυση πολίτη του Δήμου Φλώρινας λόγω φυσικών καταστροφών (πυρκαγιά), επί της Τ.Κ. Εθνικού», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας και Πρόεδρο της Επιτροπής περί παροχής Κοινωνικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από φυσικές καταστροφές ή άλλα έκτατα γεγονότα.
7. «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 5/2016 απόφασης της ¨Επιτροπής περί παροχής Κοινωνικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από φυσικές καταστροφές ή άλλα έκτατα γεγονότα¨ σχετικά με οικονομική ενίσχυση πολίτη του Δήμου Φλώρινας λόγω φυσικών καταστροφών (κεραυνός), επί της οδού Προξένου Κορομηλά 46 στη Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας και Πρόεδρο της Επιτροπής περί παροχής Κοινωνικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από φυσικές καταστροφές ή άλλα έκτατα γεγονότα.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία, καθώς η κα Σταύρου-Λιθοξοΐδου Αικατερίνη ψήφισε κατά.
8. «Λειτουργία συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
9. «Επιχορήγηση Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Φλώρινας "ΠΗΓΑΣΟΣ"», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
10. «Διοργάνωση εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2016», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
11. «Συνδιοργάνωση στο πλαίσιο του 6ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
12. «Επιχορήγηση Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας για την διοργάνωση του 15ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Βάδην», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
13. «Συνδιοργάνωση εκδηλώσεων για την Πολιτιστική προσφορά του Φλωρινιώτη ζωγράφου Ευάγγελου Ταμουτσέλη», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
14. «Έγκριση δαπανών διοργάνωσης συνεδρίων, συναντήσεων, διαλέξεων και εκδηλώσεων», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντριας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
15. «Καταβολή επιχορήγησης ποσού 8.032,93 € προς το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, για την καταβολή εφάπαξ βοηθήματος του Ν.103/75 σε πρώην μόνιμη Υπάλληλο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντριας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ