ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Αγαπητέ πρόεδρε,
Η συνέργεια και ο συντονισμός, με στόχο την επίτευξη κρίσιμων στόχων της κοινωνίας, είναι για όλους μας προτεραιότητα. Ο κοινός βηματισμός που θα πρέπει να διατηρήσουμε, αποτελεί προϋπόθεση για την πρόοδο των τοπικών κοινωνιών και μια ακόμη επιβεβαίωση ότι η ΔΕΗ Α.Ε. είναι και παραμένει στην υπηρεσία αυτής εδώ της περιοχής που τόσα έχει δώσει.
Αυτό φάνηκε για μια ακόμη φορά απο την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών της Επιχείρησης στο αίτημά μας για κατεδάφιση του παλιού γυμναστηρίου που υπήρχε εντός του αύλειου χώρου που θα στεγαστεί η Σχολή Πυροσβεστών, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες προετοιμασίας για τη λειτουργία της Σχολής.Ευχαριστώ θερμά για την πολύτιμη συνδρομή, με τη διάθεση μηχανήματος και προσωπικού απο το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας και είμαι σίγουρος ότι μόνο μέσα απο τη συνεργασία θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τα κρίσιμα ζητήματα του κοινού μας μέλλοντος.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος ΚαρυπίδηςΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Η ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΣΣΑ ΦΑΝΗ ΜΟΤΕΣΝΙΤΣΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ "ΜΠΟΡΟΥΜΕ" ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

21η ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ